Betastock is specialised in medical- and scientific stockimages. We provide real life images in a broad range of subjects featuring actual nurses, surgeons and scientists.

In addition to the medical and scientific imagery we also offer Industrial- ,Dailylife-, geographical- ,flora-, fauna images.

Arno werkt 25 jaar als zelfstandig fotograaf en heeft als vaste opdrachtgevers zowel commerciële bedrijven als ziekenhuizen, goede doelen en grote zorginstellingen. Grote affiniteit heeft Arno met de zorg, wetenschap en goede doelen. Enkele opdrachtgevers uit deze branche zijn dan ook LUMC, Marente, Valent, Siemens Health Care, Nationale Vereniging De Zonnebloem, Roche, Trombose Stichting, Nationale Transplantatie Stichting, Nursing, Springer Media, Medisch Contact en het Bronovo. Daarnaast werkt Arno ook met bijzonder veel toewijding aan opdrachten voor commerciele bedrijven als Airbus, ABN-AMRO, Rabobank, ING, Siemens, etc.

Zijn onderscheidend vermogen in projectmatige aanpak , zijn visuele instelling en het persoonlijk contact met de mensen die op de foto gaan, maken hem een prettige en zeer professionele samenwerkingspartner voor alle betrokkenen. Van grote klant-meerwaarde is zijn backoffice-systeemmaar waar, doormiddel van de modernste software en back-up systemen, alle fotografie voor elke klant afzonderlijk wordt gekeyword en opgeslagen (privacywetgeving in ogenschouw genomen). Zo zijn alle foto’s inclusief de afzonderlijke afspraken per foto altijd opnieuw opvraagbaar voor klanten, en indien gewenst als persoonlijke beeldbank toegankelijk. Door intensieve en gerespecteerde samenwerkingsverbanden met andere fotografen en een fulltime communicatiedeskundige garandeert ArnoMassee  efficiëntie in en continuïteit van projecten als ook de achterliggende administratie. Dit alles in combinatie met een de goede prijs/kwaliteitverhouding maken Arno naast een prettige fotograaf ook een zeer betrouwbare businesspartner.

Betastock

Gespecialiseerd beeldmateriaal voor de zorg, wetenschap, onderzoek, industrie.