Opdracht en stockfotografie

Portretfotografie, bedrijfsfotografie en events

Fotograaf voor gezondheidszorg, industrie, wetenschap, onderwijs en bouw.

in pakken zijn: Dennis Wei en Jacky Chen en Andy Lu

Onderzoek en Wetenschap

Laboratoria in beeld voor medisch wetenschappelijke en vakmedia publicaties.

Andrea Evers is hoogleraar gezondheidspsychologie aan de Universiteit Leiden en hoofd van de afdeling Gezondheids-, Medische en Neuropsychologie. Tevens is zij als Medical Delta hoogleraar Healthy Society verbonden aan de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Industrie en bouw

Productieprocessen, logistieke uitdagingen, bouwprojecten en vakmanschap.

Zakelijk fotograaf

Portretfotografie

Zakelijke en redactionele portretten.

Ongedwongen, authenthiek en persoonlijk.

Gezondheidszorg

Grote affiniteit heeft Arno met de zorg, wetenschap.

Fotografie in de zorgsector is een specialisatie van Betastock. Met veel respect en toewijding fotografeert Arno alle aspecten van de zorgsector en weet hij zijn weg in vrijwel alle zorgcentra van Nederland.

Zorg fotograaf

Arno werkt ruim 25 jaar als fotograaf in de zorgsector en kan als geen ander de zorg in beeld brengen. De fotografie is niet alleen mooi en pakkend maar ook waarheidsgetrouw en inhoudelijk correct.

Portfolio gezondheidszorg

Zorg foto’s in de beeldbank

Industriëel fotograaf

Vakmensen in de industrie, bouw en logistiek zijn een geweldig onderwerp en geven mij als fotograaf veel voldoening. Gedreven en harde werkers op de meest uiteenlopende bijzondere plekken van cleanroom tot droogdok. Als industriëel fotograaf kijk je naar de productieprocessen en infrastructuur van bouwprojecten, havenbedrijven en fabrieken. De logistiek, de architectuur en omgevingsontwikkeling.

Portfolio Industriele fotografie

Industrie foto’s in de beeldbank

Portret fotograaf

Arno Massee fotografeert voor verschillende redactionele tijdschriften en verzorgt veel zakelijke portretfotografie voor bedrijfsmagazines, nieuwsbrieven en vakmedia. Met een studio op lokatie kunnen wij ook voor al uw mederwerkers een uniforme profielfoto  verzorgen.

Portretfotografie

Wetenschappelijke fotografie

Cleanrooms en laboratoria zijn een fascinerende omgeving en een gewild onderwerp voor Arno. Van de kleinste innovaties en grootste laboratoriumstraten weet Arno een sterk en dragend beeld te maken.

Wetenschap in de beeldbank